Links

HUIS ONDER WATER

Staat uw huis ‘onder water’, heeft u een hypotheekachterstand of heeft u als huisbezitter te maken met financiële problemen?

Erfpacht Hypotheek

De Rekenmeesters zijn al jaren een begrip als het gaat om hypotheken. Een aantal jaren geleden zag medeoprichter Stijn dat de markt behoefte had aan nieuwe producten. Daarom is hij zich gaan specialiseren op erfpacht.

Delta Nuts

DELTA: de full service dienstverlener op het gebied van energie, water, infrastructuur en milieudiensten, internet en telecom.

NWWI

Het Nederlands Woning Waarde Instituut, het NWWI, valideert (keurt) rapporten van woningtaxaties van aangesloten taxateurs.

Nationale Hypotheek Garantie

Met de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) beperkt u de financiële risico’s van een eigen koopwoning. Bovendien bent u met NHG zeker van een verantwoorde en betaalbare hypotheek. Nu, maar ook in de toekomst.

Uwnieuwetoekomst

Uwnieuwetoekomst is een initiatief van de Zeeuws-Vlaamse gemeenten (Hulst, Sluis en Terneuzen), het bedrijfsleven en instellingen in Zeeuws-Vlaanderen. Gezamenlijk proberen deze partijen de regio op de kaart te zetten.

VBO (woningen)

Op zoek naar een koopwoning op de gewenste locatie in Nederland? Dan bent u bij ... het juiste adres! Bekijk het actuele woningaanbod van VBO. ... Op VBO.nl.

Funda (woningen)

Vind uw nieuwe huis op funda! Zoek in 258.072 koopwoningen in Nederland.

Jaap (woningen)

Huis kopen, huren of zelf verkopen? Bekijk alle huizen op Jaap

Huislijn (woningen)

Woningaanbod van huislijn. Alleen makelaars kunnen hun woningen hierop plaatsen.

Kadaster

Het Kadaster verzamelt gegevens over registergoederen (vastgoed + schepen + vliegtuigen) in Nederland, houdt deze bij in openbare registers en op ...

Gemeente Sluis

De gemeenten en de ZRD nemen, als enige in Nederland, deel aan de Vlaamse actie 'Vergroot de Hoop'. De actie is gericht op het ... info@gemeentesluis.nl.

Gemeente Terneuzen

Informatie over het gemeentebestuur en een gemeentegids met lokale organisaties.

Zeeuwse Reinigingsdienst

De hoofdreden voor de oprichting van de Zeeuwse ReinigingsDienst B.V. (ZRD) was de optimale afvalverwijdering voor de Zeeuwse burgers. De belangrijkste taak is dan ook het inzamelen van huishoudelijk afval.