VIND HET HUIS VAN DE KERSTMAN!

Ook de Kerstman kiest uiteraard voor een VBO-makelaar. Vind op vbo.nl het huis van de Kerstman en maak kans op één van de vijf iPhone’s 6!!

 Vind het huis van de Kerstman!

Hoe maakt u kans op een iPhone 6?
Onderaan deze pagina treft u negen zoekcriteria aan, waarvan u er minimaal zeven correct moet invullen om naar de woning van de Kerstman te gaan. De eerste drie aanwijzingen krijgt u van ons en staan hieronder. Alle overige aanwijzingen en hints kunt u tussen maandag 8 december en dinsdag 23 december vinden op de Facebook- en Twitterpagina van VBO Makelaar. Iedere dag (met uitzondering van zondag) wordt er rond 12.00 uur minimaal één extra hint of aanwijzing geplaatst. Houd de Facebook- en Twitterpagina dus dagelijks goed in de gaten!!

Zodra u een antwoord invoert, klikt u naast het invoerveld of tabt u naar een volgend invoerveld. Indien het antwoord correct is ingevoerd dan verschijnt er een vinkje achter het antwoord. Zodra u zeven juiste antwoorden heeft ingevuld, kunt u klikken op de button ‘Ga naar het huis van de Kerstman’. Als u de woning van de Kerstman heeft gevonden, laat u uw naam, e-mailadres en telefoonnummer achter. Bent u één van de gelukkige winnaars? Dan nemen wij woensdag 24 december a.s. telefonisch contact met u op!

De eerste drie aanwijzingen:

Cryptisch: In de 21ste eeuw is er in de maand oktober een datum geweest, waarbij door de maand achter de dag te plakken, het jaartal ontstond. Wat is de datum?
(Het antwoord op deze vraag geeft een datum, die u kunt invullen bij het zoekcriterium ‘Aangeboden sinds’)

De elfjes van de Kerstman zitten gezamenlijk naar de kerstfilm ‘The Grinch’ met o.a. Jim Carrey in de hoofdrol te kijken. Tussendoor maken zij een aantal keer een lekkere warme kop chocolademelk en zetten de film dan op pauze. Totaal wordt er tijdens de film 46 minuten gepauzeerd. Hoeveel minuten zitten er tussen de start en het einde van de film?
(Het antwoord op deze vraag geeft een getal, die u kunt invullen bij het zoekcriterium ‘Perceeloppervlakte’)

Al enkele jaren is VBO Makelaar de exclusieve hoofdsponsor van de Christmas Top 50 op Skyradio. En ieder jaar is de top 50 weer net wat anders. In 2012 stond een Amerikaanse zangeres in de top 50 met een liedje waarin zij vroeg of u hetzelfde hoort als dat zij hoort. Op welke plaats in de top 50 stond deze zangeres genoteerd met dit liedje?
(Het antwoord op deze vraag geeft een getal, die u kunt invullen bij het zoekcriterium ‘Huisnummer’)

HET ANTWOORD KUNT U INVULLEN OP ONDERSTAANDE LINK;

http://www.vbo.nl/kerst